Åsarna Ski Team's online anmälning

 Klicka här för att gå till sidan för online anmälan

På den här sidan hittar du information om hur du anmäler dig online till tävlingar. 
För att anmäla dig till en tävling så använder du det elektroniska anmälningssystemet. Den som har ansvar för anmälningarna i Åsarna använder sedan informationen för att anmäla i kilmo.

Anmäl dig så här:

Se till att du har licens eller skipass för innevarande år. Har du inte gjort detta så kan du inte anmäla dig online. Licens skaffar du genom att gå in på licenser i menyn. 

Välj tävling som du vill anmäla dig till genom att trycka på tävlingen ifråga i listan. Om det inte går att trycka på tävlingen du vill anmäla dig till så har anmälningstiden gått ut.Anmälan stänger två dagar innan arrangörens deadline, men vill du ändå anmäla dig så ta kontakt direkt med tävlingsarrangören för att efteranmäla dig.

Som förening väljer du IF Åsarna och trycker gå till nästa steg för att komma vidare.

Sätt kryss i rutan framför ditt namn, var noga med att kryssa i rätt ruta.  Tryck gå till nästa steg.

Välj klass du vill delta i och tryck gå till nästa steg.

Fyll ännu i namn och e-post adress för personen som anmäler, och tryck anmäl för att bekräfta din anmälan.

   

I listan efter varje tävling på online anmälningssidan kan du klicka på "info" där du kan se när anmälningstiden går ut för varje enskild tävling. Har tävlingstiden gått ut så kan du inte mera anmäla dig till tävlingen, du kan ändå försöka efteranmäla dig men ta då kontakt  till tävlingsarrangören.

Mera info om säsongens tävlingar hittar du på www.hiihtokalenteri.fi

Du kan se vilka som är anmälda till en tävling från sidan du anmäler dig genom att klicka på Visa anmälda. Det gör att det är enklare om man vill samåka, samtidigt som man ser vem som är på väg till andra tävlingar.

Om ditt namn inte finns med i listan fastän du har betalt licens, tag kontakt med Dan-Olav Spets på danolavspets(AT)hotmail.com eller 050 5123726

Om den tävling du har tänkt delta i inte finns med på listan, anmäl dig direkt till Dan-Olav Spets